Inschrijven voor NK Woningstofferen

Inschrijven voor NK Woningstofferen

NKW-eerdere-editie-g

Over een kleine maand vindt het NK Woningstofferen 2016 plaats. Het kampioenschap wordt gehouden op de Vakdagen Parket & Woninginrichter, op 10, 11 en 12 oktober in de Evenementenhal Gorinchem. Professionals op het gebied van woningstofferen zijn nog altijd welkom om zich in te schrijven voor de wedstrijd.

Op het kampioenschap wordt een opdracht in drieën verstrekt. De eerste betreft een vloeroppervlak van circa 122 bij 244 centimeter waarop een combinatie van een strokenvinyl en tapijttegel decoratief wordt geïnstalleerd. De tweede opdracht is een combinatie van Marmoleum en een gevlokt tapijt die decoratief wordt geïnstalleerd op een vloeroppervlak van dezelfde omvang. Als derde moet de deelnemer, op een paneel waarop zowel Marmoleum als een projectvinyl aanwezig is, (thermisch) lassen uitvoeren.

Deelnemers aan het NKW kunnen op verschillende dagen en tijdstippen aan de slag. Het wedstrijdschema is te vinden op http://booking.evenementenhal.nl/nl/parket-woninginrichter/blog/501. Daar kunnen belangstellenden zich ook inschrijven.

Ander nieuws

Uitgezochte stalen
  • Geen stalen geselecteerd.