Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

ATTICO 830 VOOR LAURA SCHRA

"En dan heb je een huis gekocht en mag je je huis opnieuw inrichten".

Zeven jaar geleden kochten Delainey en ik onze eerste woning in Wapserveen. En nu zeven jaar later maken wij hele andere keuzes dan toen. Ik neem jullie mee in onze keuzes voor een nieuwe vloer voor beneden en boven.

"Wat gaan we doen met de huidige vloer in onze nieuwe woning? "Hij is eigenlijk wel mooi maar zouden we hem zelf ook hebben uitgekozen in een winkel? Nee, dan gaan we toch op zoek naar iets wat bij ons past en wat past in onze nieuwe woning.

Van een prachtige, unieke, vrijstaande oude boerderij naar een twee-onder-een-kap. De sfeer van beide woningen is totaal anders, iets waar je zeker rekening mee moet houden wanneer je een vloer gaat uitzoeken. Van een wit houten vloer in de boerderij woning gaan wij nu naar een click pvc vloer voor in de nieuwe woning.

WENSEN NIEUWE VLOER.

Voor onze nieuwe woning waren wij vooral op zoek naar een praktische vloer. Of hout praktisch is? Nee, zeker niet. Het geeft sfeer, het kraakt, het paste in de vorige woning maar nu waren wij op zoek naar een fijne, praktische vloer voor onze kids. Een vloer die je makkelijk schoonmaakt en wanneer er iets valt je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen die eventueel splinters veroorzaken.

WAAR WIJ TUSSEN TWIJFELDEN.

Palazzo 710 - Attico 830 - Palazzo 720

De Palazzo 720 viel voor ons direct al af omdat wij deze veel te druk vonden. Wij twijfelden dus nog tussen de Palazzo 710 en de Attico 830.

We hadden staaltjes meegekregen en na lang twijfelen hebben wij gekozen voor de Attico 830. Wat voor ons uiteindelijk de doorslag gaf was dat de Attico een iets rustiger dessin heeft en net iets warmer is van kleur.

Wij zijn er ontzettend blij mee!

Een vloer die sfeer maakt en dat was de bedoeling. Wat ik ook erg mooi vind aan de vloer is dat hij mat is, geen shiny vloer.

Lees de hele blogpost via: https://www.lauraschra.nl/interieur-blogs.

Attico 830 PVC