Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

Onderhoudsadvies en leginstructies

Het geheim van een prachtige, duurzame vloer die echt goed ligt en goed blijft liggen? Laat jouw Belakos vloer leggen door een expert en komt langs bij een van onze verkooppunten voor meer informatie. Op zoek naar tips voor het leggen van een vloer? Download hieronder de installatievoorschriften van de Belakos producten.

Onderhoudsadvies Belakos pvc

Onze pvc-vloeren zijn duurzaam, kwalitatief en stevig. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Dat kan! We adviseren het gebruik van zachte stoeldoppen en wielen, Scratch no more en schoonloopmatten.

Daarnaast is het behandelen van de vloer, op de juiste wijze, essentieel. Voor het beste resultaat adviseren we je de producten van James.

Onderhoudsadvies Belakos tapijt

Dweilen, vegen, of stofzuigen? Echt iedere vloer heeft onderhoud nodig. Er goed voor zorgen zie je altijd terug. Als het om het levendig houden van tapijt gaat is het belangrijk om het tapijt regelmatig te stofzuigen. Hiermee verwijder je stof en vuil uit de vloerbedekking en komt het garen weer mooi rechtop te staan.

Af en toe letterlijk iets extra’s uit de kast trekken is ook belangrijk. De meeste huishoudelijke vlekken kun je goed met water verwijderen. Hoe? Check de standaardmethode die voor de meeste tapijtsoorten gebruikt kan worden.

Resistanz tapijt onderhoudsadvies

Het dagelijks onderhoud van ons Resistanz tapijt is gelijk aan het onderhoud van normaal tapijt maar als het om vlekken gaat is het nét iets anders. Dit heeft te maken met de speciale samenstelling van garen bij deze tapijtcollectie.

Vlekken in je Resistanz tapijt kunnen dan ook verwijderd worden met een mengsel van chloor en water. In sommige gevallen heeft huishoudchloor geen of weinig invloed op de vlek. Dit zie je meestal terug bij vettige vlekken. Inderdaad, iedere vlek heeft dus een eigen behandeling.

LET OP: normaal tapijt behandelen met chloor zal het tapijt onherstelbaar beschadigen.