Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

PVC.
van belakos

Als je de natuur in huis wilt halen

Met de warme uitstraling, het perfecte onderhoudsgemak en een te realiseren sfeer voor ieder type project is pvc een echt fundament te noemen. Pvc is niet meer weg te denken uit de (project)inrichtingen van nu. En, niet meer uit de collectie van Belakos.

Onze pvc-collectie is uitgebreid en biedt daarmee een breed scala aan mogelijkheden. De verschillende kleurtinten, plankformaten én mogelijkheden in legpatronen zorgen voor een uitstraling die past bij ieders wensen.

Soorten PVC-vloeren

Met de brede XL-vloerplanken en -tegels uit onze pvc-collectie kun je letterlijk alle kanten op. Van moderne stroken tot een klassiek visgraat legpatroon. De wens bepaalt de stijl en daarmee een eigentijdse én authentieke sfeer voor iedere woning. We onderscheiden twee soorten PVC: Dryback en Rigid Click.

Dryback

Als het om een dryback pvc-vloer gaat hebben we het over een traditionele manier van vloeren leggen: verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond waarbij een ondervloer niet meer nodig is. Ideaal dus voor het gebruik van vloerverwarming.

Rigid Click

Het leggen van een pvc-vloer is nog nooit zo simpel geweest. Met het slimme click-systeem plaats je de planken direct op een bestaande vloer of een ondergrond met kleine oneffenheden. Belakos Rigid Click heeft een 10dB geluiddempende onderlaag.

De voordelen van PVC

Kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het zijn dé fundamenten van onze vloeren. En, straks wellicht van jouw (t)huis. Meer handige weetjes als het om onze pvc-vloeren gaat?

Belakos pvc vloeren zijn:

  • Waterbestendig
  • Vuilafstotend
  • Slijtvast
  • Zeer duurzaam
  • Rigid Click 10dB
  • De vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten zijn vrij van schadelijke ftalaten en hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Een vloer zien is allesbepalend

Precies, dat vinden wij van Belakos nu écht.
Om je dan ook op weg te helpen biedt onze roomvisualisatie je de mogelijkheid onze vloeren in je eigen interieur te zien. #leukhe?

Inspiratievloeren

Wil je nu zien hoe andere Belakossers je voorgingen met de aanschaf van een vloer?
Check dan onze pagina op Instagram en neem letterlijk een kijkje in de (vloeren)keuken.

#Belakos @belakosflooring

Jouw vloer gevonden?

En… wil je graag een staal opvragen om de vloer live te zien en te voelen? Dat kan! Bestel stalen van je favoriete vloeren via de catalogus.

Of kom langs bij een Belakos verkooppunt bij jou in de buurt. 
Ze helpen je met alle liefde verder. Vind hieronder het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Zoek een Belakos dealerbij jou in de buurt