Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

‘OVER DE VLOER BIJ CAROLINA.’

Toen ze hun nieuwe huis gingen verbouwen werd het al heel snel duidelijk: een nieuwe vloer werd absoluut onderdeel van deze grootse verbouwing.

Carolina van Dorenmalen, ook wel bekend van haar Foodie_ness account op Instagram, kocht met haar partner Job een nieuw huis. Een nieuwe stek, een thuis voor hun samen én hun jongens.

‘Tijdens zo’n verbouwing kun je écht kiezen voor dat wat je mooi vindt, voor dat wat onze jongens mooi vinden. Het zorgt ervoor dat je het samen doet, dat je samen kiest.’

‘GROOTS AANPAKKEN.’

Ja inderdaad, van boven tot beneden werd alles in de nieuwe woning van Carolina en Job aangepakt. Het bleek een flinke klus.

‘Het was enorm lastig om dingen uit te kiezen terwijl je aan het verbouwen bent. Je kunt een moodboard maken, Pinterest afstruinen of bij andere mensen thuis inspiratie opdoen. Dat laatste hebben wij veel gedaan, dat helpt. Maar als je dan keuzes moet maken, en alles samen moet gaan komen, is dat best heel spannend. Komt alles wel samen zoals je het bedenkt? Kloppen de kleuren, klopt de sfeer, klopt het geheel?’

'STAALTJE KUNST'

Als het om de vloer gaat, het letterlijke fundament van je woning, dan is dat iets waarvan je zeker wilt zijn. Kies je voor een bepaald legpatroon, welke kleur spreekt je aan én welke sfeer mag de vloer toevoegen aan je ruimte? Het zijn hele vanzelfsprekende vragen die ook voor Carolina en Job belangrijk waren.

Een bezoek aan één van de Belakos verkooppunten was een eerste stap. ‘Hier konden we de verschillende pvc-vloeren, kleuren en formaat planken, live zien én konden we om advies vragen. Een vloer mag tenslotte aan bepaalde voorwaarden voldoen en in de winkel kun je meteen trechteren welke vloeren passen binnen je wensenpalet.’

Onze Belakos-verkooppunten zijn er ook om precies die reden: kunnen vragen wat je wilt weten, vloeren voelen, kleuren zien. In de winkel kun je écht voorbereiden. De rest volgt vaak later thuis.

‘Het uiteindelijk kunnen opvragen van diverse stalen was voor ons een uitkomst. Dat kan ik iedereen aanraden. Ik heb hier, op verschillende plekken, echt met staaltjes gestaan om te kunnen beoordelen wat dit type vloer doet met de ruimte en hoe de lichtinval de uiteindelijke kleur bepaalt. Je kunt gewoon beter visualiseren.’

'PALAZZO 77 IN VISGRAATPATROON'

Carolina en Job kozen, na een tof en gedegen voortraject, unaniem voor de Palazzo 77 in visgraatpatroon. Een bies maakt het geheel, letterlijk, helemaal af.

Het resultaat is een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in een geweldig huis. Het geheel ademt sfeer, ruimte en rust.

Complimenten Carolina en Job voor jullie mooie styling en oog voor detail.

We wensen jullie met elkaar vooral heel veel leef- en woonplezier op deze mooie Belakos-vloer.

Wil je nu meer weten van Carolina en haar gezin? Volg Foodie_ness op Instagram.