Vacature Hoofd Verkoop Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een:

Hoofd Verkoop Binnendienst

 

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben jij het overkoepelende aanspreekpunt voor meerdere afdelingen met als hoofdtaak de verkoop binnendienst. Je begeleid jouw verkoop binnendienst team naar een nog klantgerichtere en commerciëlere benadering.

Naast het aansturen van de verkoop binnendienst zal je contact hebben met het magazijn en het coördineren van de sales support en after sales. Ben jij die flexibele, stressbestendige duizendpoot die van uitdagingen en afwisseling houdt?

 • Je hebt ervaring in leiding geven
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen
 • Je bent:
  • initiatiefrijk en denkt in oplossingen
  • communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • fulltime beschikbaar

Wij bieden:

 • Een leuke werkomgeving
 • Een vaste baan
 • Een goede salariëring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Zoeken wij jou? Stuur dan je motivatie en cv naar: b.jongedijk@belakos.nl.

 

📍 Genemuiden

Nieuw! Monastro en Terreno pvc

Uit voorraad leverbaar! Twee nieuwe pvc kwaliteiten: de Monastro en Terreno!

 

Beide kwaliteiten zijn verkrijgbaar in XL planken en visgraat XL én in Dryback en Rigid Click.
Prachtige licht eiken én donker eiken tinten.

 

Monastro dryback is leverbaar in 4 verschillende kleuren, de Rigid Click planken zijn in 3 kleuren leverbaar. De XL plank heeft maar liefst 12 unieke designs en de visgraat XL zelfs 36 unieke designs!

 

De Terreno serie is leverbaar in 2 verschillende kleuren, visgraat XL en XL planken én in Dryback en Rigid Click!

 

Ontdek de beschikbare kleuren en/of vraag stalen aan via de online catalogus.

Of bekijk alle productspecificaties in de nieuwe PVC-brochure

 

Vacature medewerker binnendienst

#VACATURE

 

Wegens groei zoeken wij per direct een enthousiaste en sociale collega voor het team van de verkoop binnendienst. Je werkzaamheden bestaan uit orders invoeren en klanten te woord staan.

 

Je bent:

 • klantgericht en in staat om te werken in een dynamische omgeving;
 • zelfstandig, zorgvuldig en accuraat;
 • communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Lijkt het jou leuk om 24 – 32 uur in de week bij ons te werken?

Stuur dan je motivatie en cv naar: b.jongedijk@belakos.nl.

 

📍 Genemuiden

PVC-brochure is vernieuwd

De nieuwe pvc-brochure is beschikbaar, uitgebreid met de nieuwe kwaliteiten Terreno, Monastro en Touchstone Medium, nieuwe foto’s, informatie over ftalaten en nog meer!

 

“Pvc-vloeren zijn niet meer weg te denken uit vloerenland. Én, uit onze woning- en projectinrichtingen. De charme, de warme uitstraling, het onderhoudsvriendelijke karakter, het brede scala aan mogelijkheden. Een tijdloze vloer van nu.”

 

Bekijk hier de nieuwe pvc-brochure online.

 

‘OVER DE VLOER BIJ WENDY’

‘IK ZOU OPNIEUW VOOR DEZE VLOER VALLEN!’

 

Wendy (@huisje_karssen) koos voor de Palazzo visgraat XL vloer van Belakos in kleurnummer 75.

‘Bij mijn zoektocht naar een vloer was vooral de uitstraling, de kleurtint én het onderhoudsgemak belangrijk. Eerder hebben we een houten vloer gehad en de vlekken die daarop kwamen, zeker met kinderen, bleken nog maar lastig verwijderd te kunnen worden. Dit bleef een doorn in mijn oog. Dat mocht dus duidelijk anders.’

 

SFEER EN WARMTE IN HUIS HALEN

In de woning van Wendy ligt de stoere, warme Palazzo visgraat XL vloer. Kleurnummer 75 heeft een prachtige beige ondertoon wat zorgt voor licht, ruimte en sfeer. ‘Die kleurtint was voor mij enorm belangrijk’, geeft Wendy aan. ‘Je ziet ook veel vloeren met een soort groenige ondertoon. Dat wilde ik absoluut niet. Om zeker te zijn van mijn, én onze, keuze heb ik een viertal stalen uitgezocht bij het Belakos verkooppunt M2 vloeren bij ons in de buurt. In heb alle vier de stalen op verschillende plekken in huis gelegd. Iedere ruimte heeft tenslotte weer een andere oppervlakte en lichtinval. Op deze manier werd het snel duidelijk voor welke vloer, én kleur, we wilden gaan.’

 

Op de vraag of Wendy gebruik heeft gemaakt van onze roomvisualisatie geeft ze aan dat dit niet het geval is. ‘Ik wist eerlijk gezegd niet dat dit tot de mogelijkheden behoorde. Het lijkt me wel enorm handig om foto’s van de betreffende ruimte te kunnen uploaden en te zien hoe de vloer daar tot zijn recht komt. Los daarvan ben ik wel iemand die het geheel graag in het echt wil zien samenkomen en de vloer wil voelen. Ik zou het een volgende keer dus weer opnieuw zo doen!’

 

TIPS VOOR ANDERE VLOERENZOEKERS?

‘Vraag stalen op! Neem ze mee en leg ze overal neer op verschillende momenten van de dag. Op deze manier kun je écht goed zien of de vloer de sfeer en uitstraling brengt waar je naar zoekt.’

Of deze vloer de onderhoudsvriendelijkheid waarmaakt die werd beloofd? ‘Zeker,’ zegt Wendy. De vloer is zo makkelijk. Je kunt hem makkelijk reinigen en er blijven geen vlekken achter. Ideaal!’

 

BINNENKIJKEN BIJ WENDY?

Wil je nu zien hoe de Palazzo visgraat XL straalt bij Wendy in huis? Check dan zeker haar Instagram account en doe inspiratie op.

 

Dankjewel Wendy en familie!
Heel veel plezier van jullie Belakos vloer.

 

@huisje_karssen

Belakos PVC | Touchstone tegel

‘Een échte vloer om te touchen.’

 

TOUCHSTONE

Ons hart klopt nu eenmaal hard voor vloeren. En voor de uitstraling die je ermee kunt creëren. De Touchstone serie heeft het beiden: een stoere, coole uitstraling die warm aanvoelt. De Touchstone serie is leverbaar in verschillende formaten en in verschillende kleuren.

Touchstone: 610 x 610

Touchstone Medium: 914 x 457

Touchstone Grand: 914 x 914

Ontdek de verschillende kleuren via de online catalogus op www.belakos.nl.

 

TYPISCH TOUCHSTONE

 • Lekker onderhoudsvriendelijk
 • Geschikt voor warme én koele voeten (én dus voor vloerverwarming- én koeling)
 • Extra matte toplaag.
 • Ftalaat-vrij

BELAKOS PVC-WEETJES.

 • Waterbestendig
 • Vuilafstotend
 • Slijtvast
 • Zeer duurzaam
 • De vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC- uitstoot.

LIEFDE VOOR DE VLOER…..
….houdt hem mooi.

En voor extra tips?
https://www.belakos.nl/onderhoudsadvies-en-leginstructies/

‘OVER DE VLOER BIJ CAROLINA.’

Toen ze hun nieuwe huis gingen verbouwen werd het al heel snel duidelijk: een nieuwe vloer werd absoluut onderdeel van deze grootse verbouwing.

Carolina van Dorenmalen, ook wel bekend van haar Foodie_ness account op Instagram, kocht met haar partner Job een nieuw huis. Een nieuwe stek, een thuis voor hun samen én hun jongens.

 

‘Tijdens zo’n verbouwing kun je écht kiezen voor dat wat je mooi vindt, voor dat wat onze jongens mooi vinden. Het zorgt ervoor dat je het samen doet, dat je samen kiest.’

‘GROOTS AANPAKKEN.’

Ja inderdaad, van boven tot beneden werd alles in de nieuwe woning van Carolina en Job aangepakt. Het bleek een flinke klus.

 

‘Het was enorm lastig om dingen uit te kiezen terwijl je aan het verbouwen bent. Je kunt een moodboard maken, Pinterest afstruinen of bij andere mensen thuis inspiratie opdoen. Dat laatste hebben wij veel gedaan, dat helpt. Maar als je dan keuzes moet maken, en alles samen moet gaan komen, is dat best heel spannend. Komt alles wel samen zoals je het bedenkt? Kloppen de kleuren, klopt de sfeer, klopt het geheel?’

‘STAALTJE KUNST’

Als het om de vloer gaat, het letterlijke fundament van je woning, dan is dat iets waarvan je zeker wilt zijn. Kies je voor een bepaald legpatroon, welke kleur spreekt je aan én welke sfeer mag de vloer toevoegen aan je ruimte? Het zijn hele vanzelfsprekende vragen die ook voor Carolina en Job belangrijk waren.

 

Een bezoek aan één van de Belakos verkooppunten was een eerste stap. ‘Hier konden we de verschillende pvc-vloeren, kleuren en formaat planken, live zien én konden we om advies vragen. Een vloer mag tenslotte aan bepaalde voorwaarden voldoen en in de winkel kun je meteen trechteren welke vloeren passen binnen je wensenpalet.’

Onze Belakos-verkooppunten zijn er ook om precies die reden: kunnen vragen wat je wilt weten, vloeren voelen, kleuren zien. In de winkel kun je écht voorbereiden. De rest volgt vaak later thuis.

 

‘Het uiteindelijk kunnen opvragen van diverse stalen was voor ons een uitkomst. Dat kan ik iedereen aanraden. Ik heb hier, op verschillende plekken, echt met staaltjes gestaan om te kunnen beoordelen wat dit type vloer doet met de ruimte en hoe de lichtinval de uiteindelijke kleur bepaalt. Je kunt gewoon beter visualiseren.’

‘PALAZZO 77 IN VISGRAATPATROON’

Carolina en Job kozen, na een tof en gedegen voortraject, unaniem voor de Palazzo 77 in visgraatpatroon. Een bies maakt het geheel, letterlijk, helemaal af.

Het resultaat is een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in een geweldig huis. Het geheel ademt sfeer, ruimte en rust.

Complimenten Carolina en Job voor jullie mooie styling en oog voor detail.

 

We wensen jullie met elkaar vooral heel veel leef- en woonplezier op deze mooie Belakos-vloer.

Wil je nu meer weten van Carolina en haar gezin? Volg Foodie_ness op Instagram.

 

ACCLIMATISEREN PVC-VLOER

HET BELANG VAN ACCLIMATISEREN

Het geheim van een prachtige, duurzame vloer die echt goed ligt en goed blijft liggen? De onderdelen laten wennen aan de ruimte én aan de temperatuur in de ruimte: dit noemen we acclimatiseren.

 

HAASTIGE SPOED
Is zelden goed.

Alle pvc-producten kunnen werken, dat betekent dat ze kunnen uitzetten.
Vaak gebeurt dit als ze te snel worden gelegd en onvoldoende hebben kunnen wennen aan de temperatuur in de ruimte.

Dit kun je heel makkelijk ondervangen:

 • Zorg ervoor dat je de pakketten met vloerplanken uitpakt en in de ruimte verspreid waar ze gelegd gaan worden;
 • Maak geen hoge stapels, geef de delen letterlijk de ruimte;
 • Laat de delen 48 uur in de ruimte acclimatiseren;
 • Zorg voor een constante, normale (leef)temperatuur gedurende deze dagen. Wij adviseren een temperatuur van 15-23°C en een relatieve luchtvochtigheid tussen 30-60%.

Wil je de vloer leggen in een woning die al een even leegstaat?

Niet handig! Het risico is dat de gelegde vloer krom kan trekken omdat de woning al langer (te) koud is. Op het moment dat erin geleefd gaat worden, én er dus sprake is van andere (leef)temperaturen, wordt het verschil te groot. De vloerdelen kunnen dit niet aan en kunnen kromtrekken.

Ennnn goed om te weten: omgekeerd geldt dit natuurlijk ook voor te hoge temperaturen. Is het bijvoorbeeld langer meer dan 30 graden in een woning adviseren we ook de vloer niet te leggen. Het gevolg kan opnieuw kromtrekken van de vloerdelen zijn. Een constante (leef)temperatuur is dus absoluut je grootste winst!

 

WENNEN EN GENIETEN MAAR!

Iets meer aandacht voor je vloer voordat je deze gaat leggen levert enorm veel profijt op. Dit is het dus zeker waard!

Voorkom temperatuurschommelingen bij een gelegde vloer, dit heeft namelijk invloed op de pvc-vloer. Als de temperatuur te warm óf te koud wordt, kan de vloer gaan krimpen of uitzetten ook al ligt deze vloer er al een tijdje.

 

Meer weten over het leggen van je vloer?

Wij adviseren om een vloer te laten leggen door een expert, het vraagt namelijk om een goede aanpak. En een goed begin is tenslotte het halve werk. Met ruim 850 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel een expert bij jou in de buurt. Zoek een verkooppunt via www.belakos.nl.

 

Wil je toch zelf een vloer gaan leggen? Volg dan onze leginstructies op, deze zijn te vinden op onze website www.belakos.nl/nl/onderhoudsadvies-en-leginstructies/.

Belakos pvc; een duurzame keuze

In de zoektocht naar een geschikte pvc-vloer kom je ongetwijfeld allerlei termen tegen. Naast het aanbieden van een prachtige pvc-collectie, vinden wij het ook belangrijk om een veilige vloer te leveren. Een vloer die voldoet aan de strengste eisen die gesteld worden.

 

DUURZAAM PVC
Wat onze duurzame vloeren kenmerkt? Ze zijn:

 • Ftalaat-vrij.
  Deze naam is een afgeleide van Ftalaatzuur. Ftalaten zijn chemische verbindingen die veelal gebruikt worden in verpakkingen, wand- en vloerbedekkingen etc. De Belakos vloeren zijn ftalaat-vrij. Belakos vloeren zijn getest conform de normen van REACH (staat voor Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemicaliën), een certificaat hiervan is op te vragen via onze verkooppunten.
 • Voorzien van ‘duurzame’ weekmakers.
  Weekmakers zorgen ervoor dat alles wat heel stevig en stug is ook flexibel en buigzaam wordt. Een essentieel onderdeel dus in een pvc-vloer waarmee je goed wilt kunnen werken. Normaliter worden die weekmakers dus van ftalaat gemaakt. Onze ‘virgin’ pvc-vloeren zijn zoveel mogelijk zuiver en bevatten geen ftalaat.
 • A+ en E1 genormeerd. Het A+ label geeft informatie over de emissie van vluchtige stoffen in een giftige bedreiging tijdens het inademen van binnenlucht op een schaal van A+ (zeer lage-emissie) tot C (hoge-emissie). De Belakos vloeren voldoen aan klasse A+.
  Het E1 label geeft informatie over het gehalte Formaldehyde. Formaldehyde is een gas dat soms wordt gebruikt bij de productie van bijvoorbeeld spaanplaten, MDF, isolatiematerialen en textiel. Het bevindt zich dus overal om ons heen in de binnenlucht. Te hoge concentraties van formaldehyde kunnen echter irritaties aan de ogen, neus, keel of huid veroorzaken of leiden tot hoofdpijn. Daarom stelde Europa strenge normen op betreffende de uitstoot (of emissie) van formaldehyde. Alle Belakos vloeren voldoen aan de strengste normen. In Europa is dit momenteel de E1 norm.

EUROFINS INDOOR AIR COMFORT GOLD LABEL

Belakos vloeren zijn voorzien van het Eurofins Indoor Air Comfort Gold label. Het Eurofins Indoor Air Comfort Gold label toont aan dat het betreffende product voldoet aan wereldwijde VOC-emissiespecificaties. Het label combineert alle relevante Europese regelgevingen en de meest vrijwillige labels. Met het Indoor Air Comfort Gold label willen we blijven waarborgen dat onze producten een veilige keuze zijn op het gebied van emissie, zowel nu als in de toekomst, en dus bijdragen aan een goede binnen luchtkwaliteit.

Bekijk op  www.eurofins.com welke labels onder dit Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificaat vallen. Onder andere Duitse (AgBB/ABG, voorheen bekend als de DIBt), Franse (A+), Belgische en Italiaanse keurmerken, BREEAM, GUT, Global Greentag en nog veel meer.

BELAKOS.
DUURZAAM EN STOER., KWALITEIT OP JE VLOER.

 

Sluiting kerstvakantie 2023

In verband met de kerstvakantie zijn wij 22 december vanaf 12:00 uur t/m 1 januari 2024 gesloten.

 

22 december geopend van 08:30–12:00 uur

25 tm 29 december: gesloten

2 januari 2024 geopend vanaf 08:30 uur

 

Stalen die besteld zijn, worden begin januari opgestuurd. Contactformulieren die ingevuld zijn worden vanaf begin januari beantwoord.

 

Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2024 toegewenst!

‘OVER DE VLOER BIJ LAURA SCHRA.’

Vloeren van Belakos leven, dat blijft zo gaaf om te zien.
Van mogelijkheid naar keuze. Het kan een hele korte route zijn of een lange weg. Er is tenslotte zoveel mogelijk en iedere mogelijkheid, ieder type vloer, creëert weer een andere stijl of uitstraling.

 

Laura Schra nam ons, in haar eigen geschreven blog, mee in de voorbereidingen. Hoe kies je nou een nieuwe vloer die echt bij jou, én de woning, past? Waaraan moet deze voldoen, waar hou je rekening mee, wat wil je wel en wat wil je niet?

‘WE ZOCHTEN EEN PRAKTISCHE, FIJNE VLOER VOOR ONZE KIDS.’

In de loop der tijd veranderen je woonwensen en dus ook de keuzes die je hieromtrent maakt. Toen Laura, en haar partner Delainey, hun eerste huis in Wapserveen kochten, maakten zij hele andere vloerkeuzes als het om de vloer gaat. Nu, 7 jaar later, kwam er een nieuwe woning op hun pad én ontstond er een nieuwe vloerwens voor beide verdiepingen.

 

‘De sfeer van een oude, vrijstaande boerderij is wezenlijk anders dan de sfeer van een nieuwe, moderne twee-onder-één kap woning,’ aldus Laura. ‘Dat betekent dat we ook echt naar de woning wilde kijken om de sfeer te realiseren die hierbij past. Van een witte houten vloer in de boerderij kozen we voor een pvc-click vloer in de nieuwe woning.’

‘VISGRAAT OF RECHTE PLANK.’

Laura en Delainey hebben zelf ondervonden hoeveel keuze er is. Niet alleen in kleuren maar ook in legpatronen. ‘We kozen toch vrij snel voor een rechte plank. Hoewel we de visgraat ook erg mooi vonden, vonden we dit toch iets te druk en trendgevoelig.

 

De kleur uitkiezen vonden we een stuk lastiger. Wordt het de Palazzo 710, 720 of de Attico 830? Uiteindelijk kun je pas écht kiezen als je de vloer daadwerkelijk in handen hebt. Van een afbeelding kiezen is, voor ons, niet te doen. Lichtinval, ruimtes, overige inrichting. Alles samen bepaalt het geheel. Een staal opvragen of de vloer in de winkel zien is voor ons dus een absolute must gebleken.’

 

Laura en Delainey kozen uiteindelijk voor de Attico 830; een prachtige, warme, matte en onderhoudsvriendelijke vloer waar je écht op kunt leven.

‘Met behulp van mijn vader, én het makkelijke click-systeem, hebben we de vloer uiteindelijk zelf gelegd. Ideaal.’


‘ONS TAPIJT BOVEN BEVALT NOG IEDERE DAG’

Voor de gehele bovenverdieping waren Laura en Delainey benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot tapijt. Dit keer koos Delainey vol overtuiging na een aantal verschillende stalen te hebben gezien.

‘Het werd de Hampton 70. Deze prachtige lichte kleur matcht perfect in ons interieur, oogt heel rustig en luxueus. Voordeel is dat we dit tapijt gemakkelijk kunnen reinigen. Wél zo handig met kleine kindjes.’

 

Natuurlijk zijn wij, van Belakos, trots als we dit soort mooie verhalen terugkrijgen. Het zijn tenslotte de ervaringen van de trotse vloerenbezitters van vandaag die bepalend zijn voor de nieuwe Belakos-bezitters van morgen.

Dankjewel Laura en Delainey.
We wensen jullie heel veel geluk in jullie fijne huis met jullie prachtige Belakos-vloeren.

 

Meer zien of meer weten?
Lees de blog van Laura op haar website www.lauraschra.nl/interieur-blogs of neem een kijkje op haar Instagram pagina.

INCODA 2023 – Interieur Collectie Dagen

Op maandag 25 én dinsdag 26 september 2023 is Belakos weer aanwezig tijdens de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem.

Je vind je ons op standnummer F109 voor al je vloerenvragen, de nieuwste trends én ontwikkelingen.

 

MEER WETEN OF INSCHRIJVEN?

Check alle aanvullende informatie op: Belakos Flooring – Interieur Collectie Dagen.

 

Schrijf je hier in en we ontmoeten je graag op onze stand!

 

Groetjes,

Team Belakos