Nieuws

‘LIEFDE VOOR DE VLOER HOUDT HEM MOOI’

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe jij met je vloer omgaat bepaalt mede hoelang deze mooi blijft.

Al onze pvc-kwaliteiten hebben een eigen uitstraling waarmee je thuis de gewenste sfeer en warmte kunt creëren. Een goede vloer is de basis, het is letterlijk hét fundament van je woning. Bij Belakos staan we dan ook voor duurzame en kwalitatieve vloeren.

 

Maar na het inmeten, het zorgen voor de juiste ondervloer en het laten leggen door één van onze experts komt het op jou neer! Geen zorgen, het valt reuze mee dat onderhoud. Wél is het van belang dat je de juiste producten gebruikt. Daar helpen wij je dan weer mee.

 

Let op, komen ze die tips!

 

Voor dagelijks onderhoud:

Een groot deel van de normale vuilinloop kan door het gebruik van schoonloopmatten bij de ingangen vermeden worden. Regelmatige reiniging van deze matten is noodzakelijk, stofzuig of klop deze daarom wekelijks uit. Zorg ervoor dat meerdere malen per week, indien nodig dagelijks, zand en stof verwijdert worden met een stofzuiger of stofwisser. Zand is de grootste veroorzaker van schade op elke vorm van vloerbedekking, zo ook bij PVC. Er kunnen krassen of strepen in de vloer ontstaan, welke het uiterlijk ontsieren.

Dweil de vloer naar behoefte, maar tenminste eens in de 1 à 2 weken. Vaker mag uiteraard ook, dit kan geen kwaad bij gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en zal de vloer niet negatief beïnvloeden.

Wij adviseren de vloer te dweilen met een van de kwaliteitsproducten van James voor PVC:

Elk van deze PVC reinigers heeft unieke eigenschappen die aan kunnen sluiten bij de persoonlijke behoefte. Wil je een onderhoudsadvies op maat? Gebruik de James Keuzehulp voor een advies afgestemd op jouw vloer en wensen.

 

Periodiek onderhoud

Dit product is niet bedoeld om dagelijks of wekelijks mee te dweilen. De James Basisreiniger is geschikt om periodiek te gebruiken. Deze reiniger is beter in staat om hardnekkige vervuiling te verwijderen, waarna er weer gedweild kan worden met de dagelijkse reiniger van uw keuze.

 

Extra beschermen

De levensduur van de vloer kan verlengd worden door de vloer van een extra beschermlaag te voorzien. Hierbij kan gekozen worden uit een van de volgende producten:

 

Check www.belakos.nl voor ons uitgebreide onderhoudsadvies.

 

‘Liefde voor de vloer houdt hem mooi!’

Gewoon doen dus!

Ander nieuws

Uitgezochte stalen