Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

DE HONGAARSE PUNT IS VAN DE BELAKOS PARTIJ

Nieuwe kwaliteitsvloeren toevoegen aan ons Belakos assortiment? Daar maken wij natuurlijk geen punt van.

Sterker nog: de Hongaarse punt is de nieuwste oogappel binnen onze pvc-vloerencollectie. De Hongaarse punt staat bekend om de hoek van 45 graden waarin de vloer wordt gelegd. Leuk weetje: verschil tussen het visgraatpatroon en de Hongaarse punt is dus de hoek waarin de vloer wordt gelegd. Bij een visgraatpatroon is de hoek namelijk 90 graden. Voor de oplettende lezer: precies! Het dubbele dus.

De Hongaarse punt kan ook gelegd worden in een Weense punt. Hier wordt dan een hoek van 60 graden aangehouden in het legpatroon.

VANUIT VERSCHILLENDE HOEKEN BEKEKEN

De hoek waarin een vloer wordt gelegd doet dus iets met de uitstraling van de vloer. We zien over het algemeen dat mensen die graag een opvallend, maar toch rustig ogend legpatroon wensen, kiezen voor de Hongaarse punt.

Heb je daarentegen hele grote ruimtes die wel wat stevigheid mogen gebruiken dan is de visgraatpunt weer een interessante keuze.

En de Weense punt? Die zorgt voor de gulden middenweg.

NIEUWE KLEUREN EN DUS STALEN

We zijn er in ieder geval trots op dat beide keuzes nu tot de Belakos mogelijkheden behoren. En, met maar liefst 4 nieuwe kleuren kun je ook nog eens écht kiezen.

Wil je vast kleur, én sfeer, thuis proeven? Vraag dan je stalen op. Dat kan uiteraard via onze website of via één van de verkooppunten bij je in de buurt.

BELAKOS VLOEREN,
EEN PUNT VOOR JOU!