Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

KLEED. VAN BELAKOS

‘Hart voor zachte vloeren en warme voeten.’

Ons hele Belakos hart klopt tenslotte voor vloeren. In alle soorten en maten.
De persoonlijke wens staat voorop, ons maatwerk erachter.
Kleed. van Belakos is een kleed voor iedereen.

DUURZAAM GENIETEN

Als het om duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeren gaat, vind je ze bij Belakos. Dat wat je op je vloer legt moet tenslotte vooral goed én blijvend zijn. Kwaliteit, authenticiteit en uitstraling. Dát zijn onze kleden. He-le-maal.

VOORDELEN EN MOGELIJKHEDEN OP MAAT

Een KLEED. van Belakos betekent een KLEED op maat. Je kiest tenslotte je eigen kleur, afmeting en tapijtkwaliteit uit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende ‘rand’ voorwaarden. De diverse omzoomtechnieken zorgen tenslotte ook weer voor een geheel eigen uitstraling.

Andere voordelen op een paar m2?

  • Een lekkere luxe uitstraling
  • Warme voeten
  • Geluidsdempend
  • Een heerlijke sfeer in iedere kamer

De luxe en warme uitstraling van een vloerkleed creëren sfeer en het gevoel van thuis. Daarnaast werkt het geluiddempend en voelt het heerlijk aan onder je voeten. Met alle goede onderhoudsadviezen én -producten blijft je vloerkleed ook nog eens heel lang mooi.

Wil jij meer weten over Kleed. van Belakos? Neem dan gewoon eens contact op met één van de verkooppunten bij je in de buurt. Hier vind je alle informatie als het gaat om de mogelijkheden die passen bij jouw wensen. De adviseurs helpen je met liefde op weg.


KLEED. van Belakos
het is genieten op maat.