Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

Custom design

Iedere vloerenaanvraag verdient een uniek antwoord

Als het om vloeren en maatwerk gaat ben je bij Belakos aan het juiste adres.
Onze jarenlange ervaring met custom made design tapijt zie je terug op de vloer en in ons DNA.

Specifieke vraagstukken, duurzame tapijtsoorten en klantgerichtheid.
Het is precies deze combinatie die zorgt voor een passend geheel. Letterlijk!

Kwaliteit op je vloer

Wat je vraag ook is, we vinden het belangrijk dat ons Belakos tapijt het antwoord kan zijn. Dat betekent dat custom made design onmisbaar is. Binnen Belakos én in onze collectie.

Zowel kamerbreed tapijt, tapijttegels of kleden kunnen vragen om specifieke maatvoeringen of doeleinden. En ja, het kan dus. Bij Belakos.

Meer weten? De flyer helpt je verder op weg.

Custom made design tapijt

De term zegt heel wat. En dat, maken we graag waar. Dat betekent dat, voor alle maatwerk vraagstukken, gebruik wordt gemaakt van de beste garens uit onze Resistanz-collectie.

De Resistanz-collectie biedt stevigheid, duurzaamheid, leefgemak en sfeer. Het tapijt biedt weerstand aan invloeden van buitenaf en verlengt daarmee de levensduur aanzienlijk. Onze Resistanz-collectie is gemaakt van Solution Dyed Nylon (SDN) garen. Kenmerkend is dat de vezel door-en-door gekleurd is en er daarmee geen kleurverschillen zijn. Daarbij is dit tapijt dus ook nog duurzaam én onderhoudsvriendelijk. Vuil blijft bij dit type garen namelijk op de vezel zitten en trekt er niet in. Wat wil je nog meer?

Het uitgebreide kwaliteitenaanbod in deze lijn biedt voor iedere vraag een antwoord. Daarmee zijn de tapijten uit deze collectie uitermate geschikt voor zowel woning- als projectinrichting en als vloerkleed.

Stevig, stoer én kwaliteit op je vloer.

Zoek een Belakos dealerbij jou in de buurt