Staal aanvragen
Sluiten

Je winkelmand is leeg

Bekijk catalogus

Tapijttegels

De naam zegt het al: tapijt in tegelvorm. Ideaal en geschikt voor ieder interieur. Wil je dat de ruimte opvalt? Dan kun je zelfs kiezen voor unieke patronen op de vloer.
Tapijttegels zijn er in verschillende kleuren en maten, ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam én per tegel te vervangen.

Voordelen tapijttegels

  • Makkelijk zelf te leggen
  • Gering snijverlies
  • Eenvoudig mee te nemen naar een andere ruimte of project
  • Voldoen aan de hoogste kwaliteits- en brandveiligheidseisen

Belakos tapijttegelcollectie

Tapijttegels zijn zeer comfortabel en worden gemaakt van de beste garens. Tapijttegels zijn makkelijk te leggen en creëren sfeer in een woning of bedrijfspand.
Belakos biedt naast prachtige effen tapijttegels ook tegels in verschillende designs, gemêleerd, met lijnen en patronen. Er kan eindeloos gecombineerd worden, door verschillende kleuren, structuren en patronen te mixen.

De Belakos tapijttegelcollectie is te bekijken via de brochure die hier te downloaden is. Stalen kunnen per mail aangevraagd worden via verkoop@belakos.nl. Prijzen en levertijden zijn op aanvraag.

De tapijttegels die wel uit voorraad leverbaar zijn, zijn: Base, Strong en Plaza. Meer informatie over deze producten is te vinden via de online catalogus.